laari-kanoja-headerkuva

Osallistu – tule mukaan toimintaan

Haluatko tulla mukaan osaksi Laarin yhteistyöverkostoa? Toivotamme tervetulleeksi kaikki maatalouden ja luonnonvara-alan asiantuntijaorganisaatiot ja sidosryhmät koko Suomesta. Yhteistyöverkoston toiminta toimii yhteisillä pelisäännöillä, jotka verkosto yhdessä laatii ja hyväksyy.

Laari.infon yhteistyöverkoston hyödyt

  • Yhteistyöverkoston jäsentunnukset. Jäsentunnuksella näet tapahtumien suunnittelukalenterin*. Suunnittelukalenterista näet, mitä tapahtumia ja koulutuksia muut organisaatiot ovat suunnittelemassa. Sattuisiko teillä olemaan samantyylinen koulutus tulossa ja kohderyhmäkin on sama, kuin jollain toisella on? Voitteko omien erillisten koulutusten sijaan järjestää tämän koulutuksen yhdessä ja siten jakaa koulutuksesta syntyviä kuluja? Suunnittelukalenteri auttaa yhteistyön edistämisessä organisaatioiden välillä.
  • Säännölliset tapaamiset yhteistyöverkoston jäsenorganisaatioiden kanssa verkostoitumisen ja yhteistyön kehittämiseksi. Pelisäännöissä tarkennetaan, kuinka usein tapaamisia järjestetään. 
  • Alustan, jonka kautta voit tarjota maksullisia ja maksuttomia koulutuksia sekä koulutusmateriaalia.
  • Yhteiset somekanavat (Instagram, Facebook, YouTube), Laarin Spotify-kanava podcastien julkaisuun.
  • Rivitilaa uutiskirjeestä.

*Suunnittelukalenteri tulossa!

Kiinnostuitko Laari.infon yhteistyöverkostosta?

Ole yhteydessä Kaisa Hyvöseen (kaisa.hyvonen@savonia.fi)


Muut yhteistyöverkostot

Luonnonvara- ja maatalousalalla toimii muitakin yhteistyöverkostoja. Yhteistyöverkostot ovat keskenään erilaisia, palvellen erilaisia käyttötarpeita ja tavoitteita. Tutustu alla olevaan listaukseen alan eri yhteistyöverkostoista – yhteistyössä on voimaa!

Agri-Food Cluster logo

Pohjois-Savon Agri-Food -klusteri (www-linkki) edistää maaseutu- ja ruokasektorin toimijoiden kehittymistä maaseutuelinkeinojen elinvoimaisuuden tukemiseksi. Päämääränä on kehittää alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia, jakaa tietoa ja osaamista sekä luoda mahdollisuuksia uusille projekteille koordinoimalla ja fasilitoimalla klusterin toimijoiden yhteistyötä.

Laari.infon yhteistyöverkoston jäsenet