laari-kanoja-headerkuva

Muut yhteistyöverkostot

Luonnonvara- ja maatalousalalla toimii muitakin yhteistyöverkostoja. Yhteistyöverkostot ovat keskenään erilaisia, palvellen erilaisia käyttötarpeita ja tavoitteita. Tutustu alla olevaan listaukseen alan eri yhteistyöverkostoista – yhteistyössä on voimaa!

Agri-Food Cluster logo

Pohjois-Savon Agri-Food -klusteri (www-linkki) edistää maaseutu- ja ruokasektorin toimijoiden kehittymistä maaseutuelinkeinojen elinvoimaisuuden tukemiseksi. Päämääränä on kehittää alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia, jakaa tietoa ja osaamista sekä luoda mahdollisuuksia uusille projekteille koordinoimalla ja fasilitoimalla klusterin toimijoiden yhteistyötä.

Maaseutu.fi (www-linkki) ja Maaseutuverkosto.fi (www-linkki) sivustoilta saat tietoa EU:n maatalous- ja maaseuturahoituksesta, olitpa sitten viljelijä, maaseudulla toimiva yrittäjä, maaseudun asukas, kehittäjä tai aiheesta kiinnostunut! Maaseutu.fi-sivustolta löytyvät myös alueelliset sivustot, jotka kokoavat tietoa maatalous- ja maaseuturahoituksesta alueellisesti, kuten koulutusmateriaaleja, yhteystiedot kootusti, valintajaksot, tapahtumia ja paljon muuta.

Maaseutuverkosto.fi on paikka verkostoitumiselle, keskustelulle ja monipuoliselle viestinnälle. Tapahtumakalenteriin voit ilmoittaa omia tapahtumiasi, jotka löytyvät myös Maaseutu.fi-sivustolta. Löydät sieltä myös hankerekisterin, joka kokoaa kaikki EU:n maatalous- ja maaseuturahoituksen kehittämishankkeet.

Agrihubi (www-linkki) toimii samassa osoitteessa kuin Maaseutuverkosto.fi keskittyen erityisesti maatila- ja puutarhayrittäjien osaamiseen. Sivustolla on myös valtakunnallinen maatalouden ja maaseudun kehittämisen tietopankki, johon rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä hankkeiden tuloksia tai yrittäjien omia kokeiluja.