Podcastit

Maataloudesta ja luonnonvara-alasta voi oppia paljon uutta myös kuuntelemalla. Podcasteja on mukavaa kuunnella esimerkiksi matkustaessa tai vaikkapa töiden ohessa, mikäli sen hetkiset työtehtävät ja -turvallisuus sen mahdollistavat. Tervetuloa kuulolle!

Laari-podin löydät Soundcloudista (www-linkki) ja Spotifysta. Laari-podia tuottavat Laarin yhteistyöverkoston jäsenet. Podcast sisältää erilaisia sarjoja maatalouteen ja luonnonvara-alaan liittyen. Laari-podi sisältää seuraavat podcastsarjat:

Mitä olet kuluttajana halunnut tietää maataloudesta? Keskustellaan maataloudesta – podcastissa vastataan kuulijoiden kysymyksiin! Podcast on tuotettu Maatila2030-hankkeessa.

Maaltavastaajia tuottaa MTK ry. Podcast on ajankohtaiskatsaus maitotonkan kannen alle, peltoaukion ladon taakse ja koivuhalon tuohipuolelle.

ÄlyAgrin älytärskyt nyt myös podcastina! Kuuntele nyt, mitä kaikkea maatalouden älyn ja teknologian saralla tapahtuukaan, ja mitä ÄlyAgrin valtakunnallinen verkosto pystyykään tekemään! ÄlyAgri hanketta rahoittaa TEM, Pohjois-Savon Liiton kautta.

Osaavan Farmarin podcastissa kouluttajat kertovat hyödyllisistä koulutuksistaan maatalousyrittäjille.