Podcastit

Maataloudesta ja luonnonvara-alasta voi oppia paljon uutta myös kuuntelemalla. Podcasteja on mukavaa kuunnella esimerkiksi matkustaessa tai vaikkapa töiden ohessa, mikäli sen hetkiset työtehtävät ja -turvallisuus sen mahdollistavat. Tervetuloa kuulolle!

Laari-podin löydät Soundcloudista (www-linkki) ja Spotifysta. Laari-podia tuottavat Laarin yhteistyöverkoston jäsenet. Podcast sisältää erilaisia sarjoja maatalouteen ja luonnonvara-alaan liittyen. Laari-podi sisältää seuraavat podcastsarjat:

ÄlyAgrin älytärskyt nyt myös podcastina! Kuuntele nyt, mitä kaikkea maatalouden älyn ja teknologian saralla tapahtuukaan, ja mitä ÄlyAgrin valtakunnallinen verkosto pystyykään tekemään! ÄlyAgri hanketta rahoittaa TEM, Pohjois-Savon Liiton kautta.

Mitä olet kuluttajana halunnut tietää maataloudesta? Keskustellaan maataloudesta – podcastissa vastataan kuulijoiden kysymyksiin! Podcast on tuotettu Maatila2030-hankkeessa.

Osaavan Farmarin podcastissa kouluttajat kertovat hyödyllisistä koulutuksistaan maatalousyrittäjille.

Maaltavastaajia tuottaa MTK ry. Podcast on ajankohtaiskatsaus maitotonkan kannen alle, peltoaukion ladon taakse ja koivuhalon tuohipuolelle.