Hevosalan Hackathon

Hybridi

Hevostalous

Järjestäjä: ÄlyAgri-verkostohanke
Rahoittaja:

Ilmoittaudu tapahtumaan

06.11.2023 - 10.11.2023
Osallistuminen on maksutonta
Microkatu 1, , KUOPIO

Ilmoittautumisen tiedot(t):

Tapahtuman yhteyshenkilö:

Kouluttaja(t):

Kuvaus

Suomen ensimmäinen hevosalan hackathon järjestetään marraskuussa! Hackathonin teemana on hevosten hyvinvoinnin seuraaminen ja tukeminen äly- ja teknologisilla ratkaisuilla!

Hackathon on innovaatiokilpailu, jossa ratkotaan alan haasteita uusien innovaatioiden kautta. Innovaatiokilpailun tavoitteena on löytää rajatulle haasteelle ratkaisuja toivottavalla tavalla. ÄlyAgri järjestää Heppa-Hackathonin, jonka tavoitteena on saada uusia innovaatioita hevosten hyvinvoinnin tueksi älyn ja teknologian avulla!

Hevosalan Hackathon lienee sarjassaan ensimmäisiä, muttei varmasti viimeisiä. Parhaimmillaan innovaatiot kehittyvät menestyväksi liiketoiminnaksi. Hackathonissa ryhmälläsi on apuna ammattitaitoiset, alan tuntevat sparraajat. Suunnittelutyö huipentuu tapahtumaan, jossa innovaatiot esitellään monialaiselle tuomaristolle ja parhaimmat palkitaan.

Kysymys kuuluukin: Onko teidän tallilla tai seurassa ollut ajatus siitä, kuinka voimme seurata tai mitata hevosten hyvinvointia älykkäämmin? Miten saisimme kerättyä dataa siitä, voiko hevonen hyvin? Mitä hevostalleilta puuttuu? Hackathon on mahdollisuus päästää ideat valloilleen ja viedä niitä eteenpäin! 

Ilmoittautuminen on käynnissä 16.-31.10.2023.

Lisätietoja pian!

TavoiteKohderyhmä