Lean talliympäristössä

Etä-/Verkkokoulutus

Hevostalous

Järjestäjä:
Rahoittaja: Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koko koulutuksen hinta.

Sairastapauksessa laskutettuja eriä ei palauteta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutetaan, jos on riittävä määrä osallistujia, tieto toteutuksesta lähetetään sähköpostitse kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Ilmoittaudu tapahtumaan

31.01.2023 - 14.03.2023
2h x 4 kertaa + tallenteet
250 euroa + alv 24 % / osallistuja Hinta sisältää Lean-koulutuksen kaikki luennot, kouluttajien ohjauksen sekä koulutuksessa käytettävät materiaalit OpenEdu-opiskelualustalla.
, ,
Zoom-etäyhteys
30

Tapahtuman yhteyshenkilö:
Jatkuva oppiminen, Savonia-ammattikorkeakoulu, puh. 044 785 6089 taydennyskoulutus@savonia.fi

Kouluttaja(t):
Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuvaus

Lean on tapa sujuvoittaa arjen töitä ja kehittää toimintoja tuottavammiksi. Kun työt virtaavat sujuvasti, työaika käytetään aidosti lisäarvoa tuottaviin tehtäviin ja asiakaskin saa parempaa palvelua. Samalla hallinnan tunne omasta työstä paranee.

Koulutuksessa opetellaan tuntemaan Lean-johtamisen perusteet sekä Lean-ajattelun soveltaminen hevostallilla. Koulutuksessa osallistujat laativat konkreettisesti oman tallin arjessa toimivat ja helposti päivitettävät prosessit ja prosessiohjeet tai kehittävät jo olemassa olevia toimintoja sujuvammiksi Leanin työkaluja hyödyntämällä. Näistä on apua perehdyttämisessä, työnohjauksessa, aikatauluttamisessa, tehtävien priorisoinnissa sekä useissa muissa työtehtävissä. Koulutuksessa pureudutaan ongelmakohtiin sekä tongitaan näiden ratkaisemiseksi erilaisia Leanin työkaluja, kuten muun muassa hukan poistoa, 5 x miksi, Kanbania, Poka-Yokea sekä palvelumuotoiluajattelua.

Koulutuksen keskeinen sisältö:

  • Johdatus Lean-ajatteluun
  • Prosessit sujuvan työn perustana
  • Miten prosessien virtausta voi tehostaa?
  • Työ sujuvaksi Leanin työkaluja hyödyntämällä
  • Prosessit talliympäristössä, rajapinnat, aikataulutus
  • Päivittäisjohtaminen, jatkuva parantaminen ja ongelmanratkaisu

Ilmoittaudu osoitteessa: https://events.savonia.fi/leantalliymparistossa 

Tavoite

Koulutuksen jälkeen osallistujalla on yksi tai useampi päivittäisprosessi sujuvoitettuna Lean-työkaluja käyttäen.

Kohderyhmä

Hevosalan yrittäjät ja työntekijät sekä muut alan parissa toimivat, esimerkiksi talliyrittäjät, harrastetallin omistajat, tallityöntekijät sekä muut Leanista kiinnostuneet. Koulutus sopii ensisijaisesti henkilöille, joilla ei vielä juurikaan ole tietoa Leanista. Vaikka sinulla olisi jo osaamista Leanista, saat silti vinkkejä ja vertaistukea.