Hevostoimialan yrityksen budjetointi – Yrityksen taloudenhoito hallintaan

HEVOSTALOUS

Järjestäjä: Savonia-ammattikorkeakoulu
Rahoittaja:

Ilmoittaudu tapahtumaan

26.01.2023 - 16.02.2023
3 x 2h
160 euroa + alv 24 % / osallistuja
, ,
Etäluentoja on kolme. Etäluennoilla käytetään Zoom-etäyhteysohjelmaa. Lisäksi käytössäsi on OpenEdun opiskelualusta, jossa luentotallenteet ovat katsottavissa 5.3.2023 saakka. Opiskelualustalla on myös lisämateriaalia sekä vapaaehtoinen oppimistehtävä.
Paikkoja rajoitetusti

Ilmoittautumisen tiedot(t):
Ilmoittautuminen 12.1.2023 mennessä

Tapahtuman yhteyshenkilö:
Jatkuva oppiminen, Savonia-ammattikorkeakoulu,
puh. 044 785 6089
taydennyskoulutus@savonia.fi

Kouluttaja(t):
Noora Piili, Agrotaloushallinto Oy

Kuvaus

Budjetoinnilla saat hallinnan tunteen yrityksen taloudesta suunnittelemalla yrityksen tuloja ja menoja sekä seuraamalla rahavirtaa. Se on erinomainen työkalu toiminnan suunnittelulle, jolla yrittäjä voi vaikuttaa yrityksensä kannattavuuteen. Budjetoinnin avulla yrittäjä voi keskittyä enemmän itse asiaan – eli hevosalan yrittämiseen.

Tavoite

Koulutuksessa opetellaan budjetoinnin perusteet ja budjetin laatiminen konkreettisesti sekä tarkastellaan hevosalan yrityksen kannattavuuden erityispiirteitä. Koulutuksessa laaditaan omalle yritykselle budjetti Excel-ohjelmistolla vuodelle 2023 – tätä voit hyödyntää myös seuraavina vuosina. Halutessasi saat kouluttajalta kommentteja laatimaasi talliyrityksen budjettiin.

Kohderyhmä

Talliyrittäjät sekä muut talliyrityksen budjetoinnista kiinnostuneet. Koulutus on henkilöille, joilla ei ole taloushallinnon kokemusta tai ovat uusia yrittäjiä. Koulutuksesta hyötyvät myös pidempään alalla toimineet yrittäjät, joita yrityksen kannattavuus mietityttää.