Laari.Info

Verkot vesille – verkostoitumalla työvoimaa ja rahoitusta maaseudun yrittäjille, Kuopio

Verkot vesille – verkostoitumalla työvoimaa ja rahoitusta maaseudun yrittäjille, Kuopio

24.10.2018 -

Hotelli IsoValkeinen, Auditorio

Verkot esille ja vesille! Verkostoitumalla työvoimaa ja rahoitusta maaseudun yrittäjille

24.10.2018 klo 17-20 Hotelli IsoValkeisella, Kuopiossa

MTK-Pohjois-Savo ja Savon Yrittäjät järjestävät yhdessä keskiviikkona 24.10. haja-asutusalueen pienyrittäjille tai siitä haaveileville tai suunnitteleville tilaisuuden, jossa on mahdollisuus verkottua muiden toimijoiden ja yrittäjien kanssa. Tilaisuuden kohderyhmänä ovat myös maatilojen liitännäiselinkeinoja pohtivat. Myös moni uusi yritystoiminnan aloittaja tai lopettaja etsii työtä, työntekijää tai jatkajaa, vastauksia voi löytyä verkostoista.  Moni huikea menestystarina on alkanut hyvinkin pienestä sattumasta, tapaamisesta, ideasta…

Meitä innoittaa aiheeseen aidoilla yritysesimerkeillä ja lupsakkuudella savolaiset ihmeemme Pesolan tilan isäntä Antti Niskanen ja Henri Hänninen casemakerilta. Antti kertoo, kuinka Pesalan pihvilihasta tulee brändi ja Henri kertoo mitä ihmeellisimmistä laatikoistaan. Mukana ovat myös MTK Pohjois-Savosta Kauhasen Jari, Savon yrittäjistä Nykäsen Arto, työvoima-asiaan pureutuvat MTK:sta Marko Mäki-Hakola sekä TE-toimiston Salla Rönkkö. Rahoituksesta kertovat Kuopion Seudun Uusyrityksestä Tarja Pöyhönen ja Ely-keskuksen Juha Kaipiainen. Tilaisuuden juontaa Timo Ripatti.

Muitakin yhteistyötahoja on mukana tilaisuudessa.

Luomme teille huikean mahdollisuuden tutustua muihin yrittäjiin ja verkottua heidän kanssaan, koskaan ei tiedä mitä jatkoa keskusteluista viriää. Mukaan tilaisuuteen tulee ottaa käyntikortteja, niiden puuttuessa paperilappunen josta löytää nimen ja puhelinnumeron tai muun yhteydenottovälineen. Aina kannattaa virittää verkot vesille.

Tervetuloa.

Ilmoittautumislinkki löytyy MTK Pohjois-Savon tai Savon Yrittäjien facebook sivuilta tai klikkaamalla. Ilmoittautuminen viikkoa ennen, 17.10.18 mennessä.

Tilaisuuden rahoituksessa on mukana maaseutuverkosto.