Laari.Info

Norjan opintomatka nurmenviljelyn kehityksestä kiinnostuneille nautatiloille

Norjan opintomatka nurmenviljelyn kehityksestä kiinnostuneille nautatiloille

27.4.2020 -

Norja

 

ILMOITTAUDU MUKAAN OPINTOMATKALLE NORJAAN HUHTIKUUSSA 2020!

 

Lähde Tuottava Nautatilan Nurmi -hankkeen järjestämälle keväiselle nurmenviljelyyn keskittyvälle opintomatkalle 27.-29.4. tutustumme valikoituihin Norjalaisiin huippumaatiloihin  sekä nurmentuotantoon liittyviin kehitys- ja tutkimusorganisaatioihin ja yrityksiin.

Tuottava Nautatilan Nurmi -hanke järjestää nurmentuotannon kehittämisestä kiinnostuneille nautatilallisille opintomatkan Norjaan 27.-29.4. Keväällä 2020 järjestettävän matkan toteuttaa Atria Tuottajat yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen ja Osuuskunta Pohjanmaan Lihan kanssa. Matka on osittain omakustanteinen.

Matkaohjelma

Kolmepäiväiseen Norjan matkaan sisältyy lukuisia vierailukohteita. Erilaisten tilavierailukohteiden lisäksi tutustumme esimerkiksi säilöntäaineiden valmistukseen, nurmien viljely- ja lannoituskokeisiin, peltoviljelyn robotiikkaan ja teknologisiin innovaatioihin. Tutustu tarkkaan matkaohjelmaan:

https://www.atriatuottajat.fi/tapahtumat/opintomatka-tanskaan-huhtikuussa-2020/

Kustannukset

Matkalle osallistuminen kustantaa 695 €/osallistuja. Hinta sisältää menopaluu-lennot Helsingistä Norjaan, sekä majoitukset kahden hengen hotellihuoneissa ja ruokailut (lounaat/illalliset) Norjan puolella. Yhden hengen huone kustantaa 120 €/osallistuja matkan perushinnan päälle.

Lentoaikataulu:

Norwegian

27.04.20  Helsinki-Stavanger klo 07:00-09:45

29.04.20 Oslo-Helsinki klo 19:55-22:20

 

Aikaisesta lähtöajasta johtuen suosittelemme saapumista edellisenä iltana Helsinkiin kenttähotelliin ja  mahdollinen liityntälento sen mukaisesti.

Matkanjärjestäjänä toimii Suomessa Matka-Töysä.

Finnairin kotimaan liittymälento Helsinkiin on saatavilla paikkatilanteen salliessa lisämaksusta Kuopiosta, Oulusta, Vaasasta ja Kokkolasta. Liittymälentohinta määräytyy varaushetkellä olevan paikkatilanteen ja hintatason mukaisesti, paikkoja rajoitetusti.

 

Lisätietoja saatavilla ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen

Sitovat ilmoittautumiset 31.1. mennessä:

https://www.lyyti.in/Opintomatka_Norjaan_2020_9461

 

Huom! Matkalle on paikkoja rajoitetusti. Etusijalla ilmoittautumisissa ovat hankealueella (Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan sekä Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla) toimivat nautatilalliset. Matkalle osallistuminen edellyttää myös passin tai kuvallisen henkilökortin voimassaoloa.

 

Norjassa noudatetaan 48 h karanteenia tuotantoeläinten suhteen. Täten kahden ensimmäisen päivän aikana suomalaiset maataloustuottajat/karjankasvattajat eivät voi vierailla navetoissa tai olla kosketuksissa eläinten kanssa.

 

Lisätietoja ja apua ongelmatilanteisiin, ota yhteyttä:

www.atriatuottajat.fi

Essi Tahvola, Tuottava Nautatilan Nurmi -hanke

essi.tahvola@atria.com tai +358 46 921 554