Laari.Info

Miten teen sopimukset ja milloin kiinnitän viljan ja öljykasvien hinnan? teams

Miten teen sopimukset ja milloin kiinnitän viljan ja öljykasvien hinnan? teams

14.4.2020 -

teams, linkki lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille

0447050401

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu

Vieläkö on sopimukset tekemättä ja arveluttaa mitä kylväisin. Tule hakemaan vinkit markkinoiden seurantaan.

14.4. klo 18-20 Miten teen sopimukset ja milloin kiinnitän hinnan vilja- ja öljykasvikaupassa. Luennoijana Max Schulman MTK vilja-asiamies ja Kalle Hankamäki, erikoiskasvivaliokunnan jäsen. Yhteys Teamsin kautta.

Sisältö: Markkinakatsaus. Vinkkejä kuinka käytännössä markkinoita seurataan, kuinka ammattilaiset sen tekee. Miten käytännössä erät kiinnitetään. Mitkä ovat päätöksenteon takana olevat pohdinnat.
Vinkkejä konkareille ja aloittelijoille. Tule mukaan keskusteluun.

Ilmoittautuminen ja osallistumislinkki: https://pohjois-savo.mtk.fi/artikkeli/-/asset_publisher/GEQb1opcYbeZ/content/kev%25C3%25A4%25C3%25A4n-2020-tukitilaisuudet-ja-muut-tilaisuudet?_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_GEQb1opcYbeZ_languageId=fi_FI

Tilaisuudet järjestetään Innostu tiedosta hankkeen kautta, jossa MTK Pohjois-Savon kanssa mukana ovat Sydän-Savon maaseutupalvelut, Luoteis-Savon maaseutupalvelut sekä Ylä-Savon maaseutupalvelut.

Tukitilaisuudet ovat avoimia kaikille ja ei edellytä MTK-jäsennyyttä.
Lisätietoa anne-mari.heikkinen@mtk.fi tai 0447050401

Innostu tiedosta on maaseuturahaston ja Pohjois-Savon Elyn rahoittama hanke, jonka tavoitteena on auttaa tiloja löytämään kannattavuutta parantavia asioita sekä lisätä toimijoiden välistä yhteistyötä.

Toinen sopimuspäivä on 23.4.20.