Laari.Info

Mistä apua! Ideasta tuotteeksi (Webinaari)

Mistä apua! Ideasta tuotteeksi (Webinaari)

8.12.2020 -

teams

0447050401

Mistä apua! Ideasta tuotteeksi

 

Mietitkö lisätoimeentuloa esimerkiksi maatilallesi tai yritykseesi. Vai onko sinulla kokonaan uutena yrittäjänä idea, jota voisi lähteä jalostamaan. Tule kuulolle, mistä voisit saada apua kulloisessakin tilanteessa.

Aika: tiistai 8.12.20 klo. 9-12 (webinaarina)

Kenelle: Uutta yritystoimintaa/lisätuloa miettivät, tuotteen jatkojalostusta ja/tai laajentamista pohtivat. Niille, jotka etsivät apua ideoiden myllytykseen ja tuotekehitykseen tai rahoitukseen. Yritysasiantuntijat. Maaseudun kehittäjät. Muut asiasta kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/ideastatuotteeksi2020. Linkki lähetetään myös sähköpostiin viimeistään tilaisuuden aamulla.

Paikka: Webinaari, teams Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Linkki lähetetään ennen tilaisuutta ennakkoilmoittautuneille, muutoin linkki on poimittavissa MTK Pohjois-Savo Facebook tai www.innostutiedosta.fi sivulta tai Virma-hankkeen FB sivuilta.

Tavoite: Selventää mitä neuvontaa/palveluja on tarjolla aloittelevalle yrittäjälle/yritykselle. Missä vaiheessa kukin auttaa ja mitä se maksaa? Onko rajausta maatiloille ja muille yrittäjille. Esimerkkinä elintarviketuotanto.

  1. a) Tavoitteena on selventää kansankielisesti, mitä palveluja on tarjolla aloittelevalle suunnittelevalle yrittäjälle (esimerkkinä elintarvikkeen jatkojalostusta).
  2. b) Tavoitteena on kertoa ajantasainen tieto, mitä apua on tarjoilla laajennus tai esim. tuotekehitysvaiheessa oleville yrityksille (esimerkkinä elintarvikkeen jatkojalostus)

Järjestäjä: Innostu tiedosta- ja Virma-hankkeet. Tilaisuus on maksuton.

Lisätietoja: Anne-Mari Heikkinen, anne-mari.heikkinen@mtk.fi, 044 7050401, Marjo Valtanen, marjo@mtk-virma.fi p. 040 7065291

Tapahtumailmoitus facessa

 

Ohjelma

Tilaisuus alkaa klo 9. Tule linjoille riittävän ajoissa. Linjat avataan 8:45, voit testata tarvittaessa ääniä ennen tilaisuutta. Varaamme esityksen jälkeen 5 minuuttia aikaa keskusteluille.

Tilaisuus alkaa klo.9

Avaus, projektipäälliköt Anne-Mari Heikkinen, MTK Pohjois-Savo, Innostu tiedosta ja Marjo Valtanen, Marjon tilipalvelut, Virma-hanke (5 min)

Uusyrityskeskuksen palvelut yrittäjille, toimitusjohtaja Tarja Pöyhönen Kuopion seudun uusyrityskeskus (10+5 min)

Elinkeinoasiamiehen palvelut yrittäjille ja rahoituksen hakeminen (Leader, Ely, Business Finland, muut rahoitusvaihtoehdot), yritysasiantuntijat Eija Heiliö/Heli Pironetti, Iisalmen elinvoimapalvelut, yritysneuvonta (20+5 min)

                   Tauko noin 5 min

Ruokalaakson palvelut yrittäjille, mitä on tulossa elintarvikealalle (SavoGrown elintarvikkeiden tuotekehitys, ja Savonian elintarvikepalvelut ja muut alueellisen verkoston tarjoamat palvelut elintarvikealalla, erityisasiantuntija, Projektipäällikkö, Jenni Lappi, Ruokalaakso-hanke, Savonia-ammattikorkeakoulu (30+5 min)

Business centerin palvelut yrittäjille, yritysasiamies Anu Häiväläinen Business center (15+5 min)

Tauko noin 5 min

Foodwestin palvelut yrittäjille, asiakkuuspäällikkö Tuomas Kärki Foodwest Oy (20+5 min)

ProAgrian ja hankkeiden palvelut yrittäjille, Ruoka- ja yritysasiantuntija, Marja Niskanen, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Itä-Suomi (20+5 min)

Vapaa sana, muut mahdolliset tahot, noilla on tarjota ko. yrityksille palveluita (15 min)

Tilaisuuden lopetus klo 12