Laari.Info

Maaseutunuorten yhteislähtö Okraan

Maaseutunuorten yhteislähtö Okraan

3.7.2019 -

Oripää, Alastaro

044 4133 503

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu

OKRA MIELESSÄIN🚜 ONKO SINULLAKIN?

Se oikea maatalouden ammattinäyttely Oripäässä 3.-6.7 SEKÄ: Viilunmitan paremmat manubileet kuin koskaan tutussa paikassa Kyntäjän Tuvalla 5.7.2019! (Turuntie 1047, Pöytyä)

Luvassa on takuuvarmaa manuilua, livemusaa, ruokaa, anniskeluoikeudet ja rento meiniki. Kekkerit alkaa klo 18 ja puolilta öin suunta käy kohti seuraavia seikkailuja. Pileisiin on vapaa pääsy! K-18. Järjestelyissä ahertamassa viihtyvyytesi vuoksi Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen tuottajaliitot sekä MTK Keskusliitto. Hyvässä yhteistyössä Soilfood!
Savomanut tarjoavat kimppamajoitusta Alastarossa noin 15 minuutin ajomatkan päässä Oripään näyttelyalueesta 3.-7.7 väliselle ajalle halukkaille alkaen:
– 30 €/ 1 yö
– 40 €/ 2yötä
– 50 €/ 3 yötä ja
– 55 €/ 4 yötä.

Paikkoja on rajoitetusti. Kerro majoitustoiveesi Vilmalle. Alla lisätietoja majoituksesta:

NUMMENTUPA on viihtyisä majoitus- ja kokoustila saunaosastoineen.
Vieressä hiekkapohjainen uimalampi. Täysi keittiövarustus, ruokasali, grillausmahdollisuus ja oleskelutilat. Makuutilat ovat yläparvella olevilla patjoilla. Tuo omat lakanat/makuupussi mukanasi sekä hyvää mieltä muassasi, sillä parasta seuraa on tarjolla kosolti🏠😊 Myös omia patjoja saa halutessaan tuoda muassaan. Voit tiedustella kimppakyytejä Vilmalta!

 

#manupileet #maaseutunuoret #kasvustasennäkee #savomanu
FYI. Valtakunnallisia manujen kesätapaamisia Farmarin / Okran yhteydessä on ollut ainakin vuodesta 2013!