Laari.Info

Liikennebiokaasu ja maatilamittakaavan biokaasutuksen mahdollisuudet sekä aurinkosähkö

Liikennebiokaasu ja maatilamittakaavan biokaasutuksen mahdollisuudet sekä aurinkosähkö

30.10.2020 -

eri paikoissa, Kuopion seutu

0447050401

Aika: 30.10.2020 (aika täsmentyy, päivällä)

Paikka: Kuopion seutu (tutustumiskohteet)

Tilaisuuden tavoite: edistää biokaasua ja aurinkoenergian käyttöä, edistää maatilojen biokaasulaitosten syntymistä, kertoa aurinkoenergian mahdollisuuksista.

Kohderyhmä: Biokaasusta tai aurinkoenergiasta kiinnostuneet, rahoittajat, kuntien elinkeinotoimet, kiinnostuneet viljelijät sekä asioita edistäville.

Luennoijat: Envitecpolis, muut tarkentuvat myöhemmin.

Etukäteisilmoittautuminen: ilmoittautuneille lähetetään ohjelma osoitteineen.

Lisätietoa www.innostutiedosta.fi

Järjestäjät ja lisätietoa: MTK-Pohjois-Savo/Innostu tiedosta-hanke yhteistyössä Envitecpolisin kanssa. anne-mari.heikkinen@mtk.fi p. 0447050401, Innostu tiedosta tapahtumailmoituksesta: (linkki päivittyy), verkosta: www.innostutiedosta , facebook tai Instagram: MTK-Pohjois-Savo.

 

Innostu tiedosta -hanke on MTK Pohjois-Savon hallinnoiva yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on lisätä maatilojen kannattavuutta yhteistyöverkoston avustuksella. Katso tilaisuudet www.innostutiedosta.fi sivustolta, jonne tulevat myös koulutusmateriaalit. Hanke on Pohjois-Savon Ely-Keskuksen maaseutuohjelmasta rahoitettu hanke. MTK-Pohjois-Savo ja -yhdistykset sekä metsänhoitoyhdistykset vastaavat maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien alueellisesta edunvalvonnasta ja yhteydenpidosta alueellisiin ja maakunnallisiin päätöksentekijöihin.

Envitecpolis Oy on hajautetun uusiutuvan energian sekä energia- ja materiaali- tehokkuuden asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat ruokaketjun toimijat eli maatilat, elintarviketeollisuus, ruokapalvelutoimijat sekä biohajoavan jätteen käsittelijät.